Селекція, генетика, сортовипробування та агротехнології культурних рослин: виклики та перспективи: матеріали ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених і спеціалістів (с. Центральне, 25 квітня 2025 р.) (2025)
У збірнику опубліковано матеріали доповідей учасників ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених і спеціалістів «Селекція, генетика, сортовипробування та агротехнології культурних рослин: виклики та перспективи», що відбулася 25 квітня 2025 р. Висвітлено теоретичні та практичні питання, пов’язані із сучасними проблемами біотехнології рослин, селекції та насінництва, генетики й фізіології рослин.Збірник розрахований на наукових працівників, викладачів, аспірантів та студентів ВНЗ аграрного профілю, спеціалістів сільського господарства тощо.