Методичні рекомендації із складання технологічних карт для філій Українського інституту експертизи сортів рослин - Захарчук, О. В.; Мельник, С. І.; Попова, О. П.; Ткачик, С. О.; Завальнюк, О. І.; Трофімова, Г. В.; Коцюбинська, Л. М.; Коваль, О. П. (2022)
У методичних рекомендаціях викладено теоретичні та методичні засади з розрахунку технологічних карт для філій Українського інституту експертизи сортів рослин. Висвітлено основні положення формування нормативних витрат та послідовність розрахунку живої та уречевленої праці на виробництво продукції, вирощеної на випробувальних посівах.Розраховано на науковців, керівників і спеціалістів філій Інституту, сортодослідних станцій, викладачів, студентів вищих навчальних закладів.