Салат посівний: морфологія, біологія, технологія - Хареба, В. В.; Хареба, О. В.; Лещук, Н. В.; Мельник, С. І.; Ткачик, С. О.; Києнко, З. Б.; Дидів, О. Й.; Позняк, О. В. (2021)
Монографія включає морфологію, біологію та технологію вирощування салату посівного всіх різновидів та сортотипів. Комплексна оцінка сортів (Lactuca sativa L.) за морфолого-біологічними ознаками та господарсько-цінними характеристиками забезпечила розробку типових моделей сортів для всіх різновидів салату посівного. Обґрунтовано закономірності формування урожайності та якості товарної продукції і насіння салату посівного.Видання розраховане на селекціонерів, фахівців-овочівників, суб’єктів господарювання різних форм власності, фермерів та городників-любителів, а також може слугувати наочним посібником у навчальному процесі.Монографія практично допоможе селекціонерові встановити код прояву морфологічної ознаки сортів салату посівного (Lactuca sativa L.), а також буде настільною книгою городників-любителів, овочівників-аматорів, підприємців-технологів та суб’єктів промислового виробництва товарної продукції і насіння салату посівного.