Методичні вказівки з використання метеорологічних даних для визначення адаптивного потенціалу сортів рослин - Лещук, Н. В.; Гринів, С. М.; Орленко, Н. С.; Стариченко, Є. М.; Хоменко, Т. М.; Таганцова, М. М.; Дутова, Г. А. (2025)
У методичних вказівках викладено основні закономірності впливу на формування продуктивності сортів рослин у відповідні фенологічні фази росту та розвитку і використання оптимальних величин метеорологічних показників на важливих етапах онтогенезу. Методичні вказівки є актуальними для проведення науково-технічної експертизи сортів рослин.