Науково-публікаційна діяльність Українського інституту експертизи сортів рослин (2020–2024) - Марченко, Т. М.; Половинчук, О. Ю.; Коховська, І. В.; Павлюк, Н. В.; Сидорчук, А. І.; Кравченко, Ю. А. (2025)
Бібліографічний покажчик відображає науковий доробок Українського інституту експертизи сортів рослин за 2020–2024 рр., включаючи монографії, статті, матеріали конференцій, методичні та довідкові видання тощо. Видання підготовлено відповідно до ДСТУ 8302:2015, для окремих публікацій — також у форматі міжнародного стилю APA 7th ed. з офіційним перекладом назв англійською мовою. Матеріали згруповано за видами публікацій, роками та в алфавітному порядку авторів і назв; для частини видань наведено анотації. Інтерактивний формат із гіперпосиланнями DOI / URL та QR-кодами забезпечує зручний доступ до повних текстів і додаткових ресурсів.Покажчик буде корисним науковцям, викладачам, студентам і фахівцям аграрної галузі, сприяючи поширенню наукових результатів та зміцненню професійних зв’язків.