Світові рослинні ресурси: стан та перспективи розвитку: матеріали VIІ Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 30-річчю членства України в Міжнародному союзі з охорони нових сортів рослин (UPOV) (м. Київ, 3 листопада 2025 р.) (2025)
У збірнику опубліковано тези доповідей учасників VIІ Міжнародної науково-практичної конференції «Світові рослинні ресурси: стан та перспективи розвитку». Висвітлено теоретичні та практичні питання, пов’язані зі світовими рослинними ресурсами. Розглянуто актуальні питання селекції і генетики, сортовивчення, експертизи та методів ідентифікації сортів рослин, охорони прав на сорти рослин, насінництва, ринку сортів та насіння, рослинництва та землеробства, біотехнології та біобезпеки, інформаційних технологій в сільському господарстві, а також економіки сільського господарства.Збірник розрахований на наукових працівників, викладачів, аспірантів та студентів ВНЗ аграрного профілю, спеціалістів сільського господарства, зокрема на спеціалістів сфери охорони прав на сорти рослин та селекціонерів.