Методика проведення експертизи сортів рослин групи зернових, круп’яних та зернобобових на придатність до поширення в Україні - Лівандовський, А. А.; Хоменко, Т. М.; Смульська, І. В.; Джулай, Н. П.; Барбан, О. Б. (2016)
У виданні висвітлено умови проведення кваліфікаційної (технічної) експертизи сортів рослин групи зернових, круп’яних та зернобобових на придатність до поширення в Україні: оформлення й закладання досліду, проведення спостережень, збирання та облік урожаю. Наведено календарі ентомологічних та фітопатологічних обліків. Окрему увагу приділено методиці визначення морозостійкості сортів пшениці озимої. Видання розраховане на наукових співробітників, фахівців сільського господарства та спеціалістів державної системи експертизи сортів рослин.