Генетика та селекція сільськогосподарських культур – від молекули до сорту: матеріали III інтернет-конференції молодих учених (м. Київ, 28 серпня 2019 р.) (2019)
У збірнику опубліковано матеріали доповідей учасників III інтернет-конференції молодих учених «Генетика та селекція сільськогосподарських культур – від молекули до сорту», що відбулася 28 серпня 2019 р. Висвітлено теоретичні та практичні питання, пов’язані із сучасними проблемами біотехнології рослин, селекції та насінництва, генетики й фізіології рослин.Збірник розрахований на наукових працівників, викладачів, аспірантів та студентів ВНЗ аграрного профілю, спеціалістів сільського господарства тощо.