Класифікатор показників якості ботанічних таксонів, сорти яких проходять експертизу на придатність до поширення - Києнко, З. Б.; Хоменко, Т. М.; Присяжнюк, Л. М.; Діхтяр, І. О.; Димитров, С. Г.; Джулай, Н. П.; Смульська, І. В.; Сонець, Т. Д.; Воловик, Г. О.; Колесніченко, О. В.; Іваниця, А. П.; Ляшенко, С. О.; et al. (2019)
У виданні наведені класифікаційні норми показників якості для ботанічних таксонів, які проходять кваліфікаційну експертизу на придатність до поширення в Україні. Визначено основні критерії оцінки сортів-кандидатів за показниками якості з використанням чіткої градації відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07.12.2016 № 918.