(untitled) (Цифрове видавництво Українського інституту експертизи сортів рослин, 2021)
У збірнику опубліковано матеріали доповідей учасників V інтернет-конференції молодих учених «Генетика та селекція сільськогосподарських культур – від молекули до сорту», що відбулася 21 вересня 2021 р. Висвітлено теоретичні та практичні питання, пов’язані із сучасними проблемами біотехнології рослин, селекції та насінництва, генетики й фізіології рослин. Збірник розрахований на наукових працівників, викладачів, аспірантів та студентів ВНЗ аграрного профілю, спеціалістів сільського господарства тощо.