(untitled) (Цифрове видавництво Українського інституту експертизи сортів рослин, 2025)
У збірнику опубліковано матеріали доповідей учасників VIIІ Міжнародної інтернет-конференції молодих учених «Генетика та селекція сільськогосподарських культур – від молекули до сорту», що відбулася 8 вересня 2025 р. Висвітлено теоретичні та практичні питання, пов’язані із сучасними проблемами біотехнології рослин, селекції та насінництва, генетики й фізіології рослин. Збірник розрахований на наукових працівників, викладачів, аспірантів та студентів ЗВО аграрного профілю, спеціалістів сільського господарства тощо.