Визначення посухостійкості сортів (гібридів) кукурудзи в польових умовах : методичні рекомендації - Черчель, В. Ю.; Алдошин, А. В.; Сатарова, Т. М.; Таганцова, М. М. (Цифрове видавництво Українського інституту експертизи сортів рослин, 2020)
У методичних рекомендаціях висвітлено ознаки зі ступенем проявлення, за якими визначають посухостійкість кукурудзи в польових умовах при проведенні кваліфікаційної експертизи сортів (гібридів) кукурудзи на придатність до поширення в Україні. Видання розраховане на спеціалістів з експертизи сортів рослин, співробітників наукових установ і вищих навчальних закладів, селекціонерів.