Складання та оформлення списків літератури до наукових статей: практичні аспекти : методичні рекомендації - Половинчук, О. Ю.; Марченко, Т. М.; Коховська, І. В.; Павлюк, Н. В.; Башкатова, О. П.; Бойко, А. І.; Сахацька, І. А. (Цифрове видавництво Українського інституту експертизи сортів рослин, 2021)
У методичній розробці сформульовано практичні рекомендації щодо особливостей складання списків літератури до наукових статей та їхнього бібліографічного оформлення згідно з чинним національним стандартом ДСТУ 8302:2015 та міжнародним стилем АРА 6th ed. з наведенням конкретних прикладів опису джерел. Рекомендації розраховані передусім на авторів журналу Plant Varieties Studying and Protection, проте стануть у пригоді й іншим науковцям, аспірантам, студентам тощо, які готують до оприлюднення результати власних наукових досліджень.