Методичні рекомендації з визначення типу крохмалю в насіннєвому матеріалі зернових і круп’яних культур (якісний метод) - Костенко, Н. П.; Гринів, С. М.; Лікар, С. П.; Таганцова, М. М.; Іваницька, А. П.; Хоменко, Т. М.; Димитров, С. Г.; Руденко, О. А. (Цифрове видавництво Українського інституту експертизи сортів рослин, 2022)
У методичних рекомендаціях наведено швидкий, зручний і надійний метод якісного визначення безамілозного (амілопектинового) типу крохмалю в насіннєвому матеріалі зернових і круп’яних культур під час державної науково-технічної експертизи. Видання розраховане на спеціалістів з експертизи сортів рослин, співробітників наукових установ і вищих навчальних закладів, селекціонерів.