Методичні рекомендації щодо застосування метеорологічних даних під час оцінювання результатів кваліфікаційної експертизи - Лещук, Н. В.; Гринів, С. М.; Орленко, Н. С.; Стариченко, Є. М.; Хоменко, Т. М.; Таганцова, М. М.; Сиплива, Н. О. (Цифрове видавництво Українського інституту експертизи сортів рослин, 2025)
У методичних рекомендаціях викладено принципи наукових досліджень щодо визначення впливу ключових екологічних факторів на ріст, розвиток і продуктивність сортів рослин за різних екологічних умов. Методичні рекомендації можуть бути використані студентами, науковцями та іншими фахівцями агрономічної галузі.