Науково-публікаційна діяльність Українського інституту експертизи сортів рослин (2020–2024) - Марченко, Т. М.; Половинчук, О. Ю.; Коховська, І. В.; Павлюк, Н. В.; Сидорчук, А. І.; Кравченко, Ю. А. (Цифрове видавництво Українського інституту експертизи сортів рослин, 2025)
Бібліографічний покажчик відображає науковий доробок Українського інституту експертизи сортів рослин за 2020–2024 рр., включаючи монографії, статті, матеріали конференцій, методичні та довідкові видання тощо. Видання підготовлено відповідно до ДСТУ 8302:2015, для окремих публікацій — також у форматі міжнародного стилю APA 7th ed. з офіційним перекладом назв англійською мовою. Матеріали згруповано за видами публікацій, роками та в алфавітному порядку авторів і назв; для частини видань наведено анотації. Інтерактивний формат із гіперпосиланнями DOI / URL та QR-кодами забезпечує зручний доступ до повних текстів і додаткових ресурсів. Покажчик буде корисним науковцям, викладачам, студентам і фахівцям аграрної галузі, сприяючи поширенню наукових результатів та зміцненню професійних зв’язків.