(untitled) (Цифрове видавництво Українського інституту експертизи сортів рослин, 2025)
У збірнику опубліковано тези доповідей учасників VIІ Міжнародної науково-практичної конференції «Світові рослинні ресурси: стан та перспективи розвитку». Висвітлено теоретичні та практичні питання, пов’язані зі світовими рослинними ресурсами. Розглянуто актуальні питання селекції і генетики, сортовивчення, експертизи та методів ідентифікації сортів рослин, охорони прав на сорти рослин, насінництва, ринку сортів та насіння, рослинництва та землеробства, біотехнології та біобезпеки, інформаційних технологій в сільському господарстві, а також економіки сільського господарства. Збірник розрахований на наукових працівників, викладачів, аспірантів та студентів ВНЗ аграрного профілю, спеціалістів сільського господарства, зокрема на спеціалістів сфери охорони прав на сорти рослин та селекціонерів.