Методика проведення кваліфікаційної експертизи сортів рослин на придатність до поширення в Україні. Методи визначення показників якості продукції рослинництва (3-тє вид., випр. і доп.) - Києнко, З. Б.; Присяжнюк, Л. М.; Шовгун, О. О.; Іваницька, А. П.; Павлюк, Н. В.; Ткачик, С. О. (Цифрове видавництво Українського інституту експертизи сортів рослин, 2016)
У виданні представлено методи технологічної оцінки зерна різних ботанічних видів та продуктів його переробки, основні методи оцінки технологічних якостей, а також принципи, методи, реактиви й обладнання для виконання аналізів і визначень хімічної якості рослинної продукції. Видання включає методики електрофорезу запасних білків та методи молекулярногенетичного аналізу.