Методика проведення експертизи сортів рослин групи декоративних, лікарських та ефіроолійних, лісових на придатність до поширення в Україні (2-ге вид., випр. і доп.) - Києнко, З. Б.; Матус, В. М.; Павлюк, Н. В.; Барбан, О. Б. (Цифрове видавництво Українського інституту експертизи сортів рослин, 2016)
У виданні висвітлено умови проведення кваліфікаційної (технічної) експертизи сортів рослин групи декоративних, лікарських та ефіроолійних, лісових видів на придатність до поширення в Україні: оформлення й закладання досліду, проведення спостережень, збирання та облік урожаю. Наведено календарі ентомологічних та фітопатологічних обліків. Видання розраховане на наукових співробітників, фахівців сільського господарства та спеціалістів державної системи експертизи сортів рослин.