Методика проведення експертизи сортів рослин групи технічних та кормових на придатність до поширення в Україні (3-тє вид., випр. і доп.) - Києнко, З. Б.; Костенко, Н. П.; Загинайло, М. І.; Шкапенко, Є. А.; Жаркова, О. Ю.; Смульська, І. В. (Цифрове видавництво Українського інституту експертизи сортів рослин, 2016)
У виданні висвітлено умови проведення кваліфікаційної (технічної) експертизи сортів рослин групи технічних та кормових на придатність до поширення в Україні: оформлення й закладання досліду, проведення спостережень, збирання та облік урожаю. Наведено календарі ентомологічних та фітопатологічних обліків. Видання розраховане на наукових співробітників, фахівців сільського господарства та спеціалістів державної системи експертизи сортів рослин.