(untitled) (Цифрове видавництво Українського інституту експертизи сортів рослин, 2019)
У збірнику опубліковано матеріали доповідей учасників науково-практичної конференції «Проблемні питання адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу у сфері охорони прав на сорти рослин», що відбулася 28 листопада 2019 р. Висвітлено проблемні питання законодавства, нормативно-правового та методичного забезпечення охорони прав інтелектуальної власності на сорти рослин. Збірник розрахований на наукових працівників, викладачів, аспірантів та студентів ЗВО аграрного профілю, практикуючих юристів тощо.