(untitled) (Цифрове видавництво Українського інституту експертизи сортів рослин, 2016)
Спеціальний випуск реферативного журналу «Агропромисловий комплекс України» — «Інноваційне забезпечення селекційного процесу та технологій вирощування озимої пшениці» — видається вперше. Його підготували науковці Національної наукової сільськогосподарської бібліотеки Національної академії аграрних наук України спільно з колективом учених — фахівців Українського інституту експертизи сортів рослин. У журналі представлено аналітичне опрацювання інформації вітчизняної наукової літератури: монографій, періодичних та продовжуваних видань, методичних рекомендацій, матеріалів конференцій, посібників та ін. щодо питань з історії, агротехніки, добрив, хвороб, шкідників, захисту, селекції та біотехнології озимої пшениці. Обсяг реферативного журналу становить 493 реферати українською мовою.