Методика проведення ділянкового (ґрунтового) та лабораторного сортового контролю (2-ге вид.) - Ткачик, С. О.; Лещук, Н. В.; Гринів, С. М.; Костенко, Н. П. (Цифрове видавництво Українського інституту експертизи сортів рослин, 2018)
Методика проведення ділянкового (ґрунтового) та лабораторного сортового контролю (Post-control) розкриває гармонізовані методи ідентифікації сортів рослин, які забезпечують встановлення відповідності рослин сорту контрольної проби насіння відповідної партії, підготовленої для реалізації, і рослин стандартної проби, ріст і розвиток яких відбувався в однакових умовах вирощування. Дотримання методичних вимог забезпечить точні і надійні результати за наявного рівня ресурсного забезпечення. Апробовані методи багатовічного періоду схвалено більшістю країн-членів ОЕСР, що беруть участь у насіннєвих схемах ОЕСР і здійснюють міжнародну торгівлю сертифікованим насінням. Видання розраховане на виробників насіння (суб’єкти господарювання різних форм власності), наукових працівників, фахівців сільського господарства та спеціалістів з експертизи сортів рослин і сортової сертифікації.