Визначення молекулярно-генетичного поліморфізму сільськогосподарських культур за допомогою SSR маркерів: методичні рекомендації - Присяжнюк, Л. М.; Ткачик, С. О.; Шитікова, Ю. В.; Піскова, О. В.; Діхтяр, І. О.; Топчій, О. В.; Іваницька, А. П.; Ляшенко, С. О.; Чухлєб, С. Л. (Цифрове видавництво Українського інституту експертизи сортів рослин, 2019)
В методичних рекомендаціях представлено результати досліджень проведених в Українському інституті експертизи сортів рослин. Авторами запропоновано застосування SSR маркерів для визначення молекулярно-генетичного поліморфізму сортів картоплі, ріпаку та ліній цукрових буряків з метою їх диференціації та управління колекціями сортів. Рекомендації призначені для селекціонерів, спеціалістів наукових установ, викладачів університетів та аспірантів, які вивчають теоретичні та методологічні основи сучасної селекції, експертизи сортів рослин та проводять роботу по застосуванню SSR маркерів для генотипування сортів та ліній.