(untitled) (Цифрове видавництво Українського інституту експертизи сортів рослин, 2018)
У збірнику опубліковано матеріали доповідей учасників VI Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених і спеціалістів «Селекція, генетика та технології вирощування сільськогосподарських культур», що відбулася 20 квітня 2018 р. у Миронівському інституті пшениці імені В. М. Ремесла. Висвітлено теоретичні та практичні питання, пов’язані із сучасними проблемами селекції та насінництва, генетики й фізіології рослин, захисту рослин, землеробства та біотехнології рослин. Збірник розрахований на наукових працівників, викладачів, аспірантів та студентів ВНЗ аграрного профілю, спеціалістів сільського господарства тощо.